Bizar en gruwelijk: jihadistische ouders nemen afscheid van jonge dochtertjes die zichzelf...

Bizar en gruwelijk: jihadistische ouders nemen afscheid van jonge dochtertjes die zichzelf gaan opblazen! (Video)

Van ISIS kennen we inmiddels de gruwelijk executievideos met nog gruwelijkere executiemethodes. Verbranden, van dichtbij doodschieten, slachten, noem het maar op. Maar deze video is daarom wellicht nog veel hartverscheurender:
We zien een stel jihadistische ouders afscheid nemen van hun twee jonge dochtertjes. Reden? Ze gaan zich na dit afscheid opblazen. Het oudste meisje heeft op 16 december inderdaad een politiebureau in Damascus opgeblazen. Ze was 9 jaar oud. Het jongste meisje (7 jaar oud) moest naar verluid een Syrisch ministerie met de grond gelijkmaken. Zij werd echter niet binnengelaten door de beveiliging aldaar en is daarna gevlucht.
Bekijk de afscheids video: