VIDEO: Vrachtwagen rijdt in op kerstmarkt in Berlijn: 1 dode en meerdere...

VIDEO: Vrachtwagen rijdt in op kerstmarkt in Berlijn: 1 dode en meerdere gewonden!

Een vrachtauto is zojuist ingereden op een kerstmarkt in Berlijn, meldt de Berliner Zeitung op gezag van de politie. Er is een dode en er zijn meerdere gewonden. Het is nog onduidelijk of het incident op de Breitscheidsplatz in de wijk Charlottenburg een verkeersongeval is of een terroristische aanslag. De vrachtwagen zou rond 20 uur op het publiek zijn ingereden. Vooralsnog zou er sprake zijn van één dode en meerdere gewonden. Volgens een ooggetuige reed de vrachtwagen zo’n 65 km/h, was er geen weg in de buurt en deed de chauffeur geen enkele moeite om te remmen. Dus er is sprake van een aanslag.

Nieuwe beelden van de vrachtwagen: