VIDEO: Russische ambassadeur is neergeschoten in Turkije!

VIDEO: Russische ambassadeur is neergeschoten in Turkije!

De Russische ambassadeur in Turkije, Andrey Karlov, is in de Turkse hoofdstad Ankara neergeschoten. De man is overleden aan zijn verwondingen. De dader, zelf een Turkse politieagent, is uitgeschakeld door de ordediensten.
Andrey Karlov, de Russische ambassadeur in Turkije, was een toespraak aan het geven op een fototentoonstelling in de Turkse hoofdstad Ankara toen hij werd neergeschoten. De aanvaller loste schoten in de lucht en schoot Karlov neer. Naast de Russische ambassadeur vielen er nog drie gewonen.
De ambassadeur werd ter plaatse nog gereanimeerd en in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis, maar intussen is het nieuws bekendgemaakt dat de man overleden is aan zijn verwondingen.