Sylvana Simons heeft een bericht over de sinterklaasintocht!

Sylvana Simons heeft een bericht over de sinterklaasintocht!

Afgelopen zaterdag was de dag dan eindelijk daar: Sinterklaas kwam in het land. Een kinderfeestje dat altijd leuk en gezellig voor de kinderen was, maar wat de volwassenen nu goed hebben verpest. Zo werden er bij de intocht in Maassluis dranghekken en detectiepoortjes neergezet en werden politie ingezet.
Dit alles omdat Maassluis bang was voor anti-pietendemonstranten en pro-pietenactivisten. Tijdens de intocht arresteerde de Rotterdamse politie ongeveer 100 Zwarte Piet-demonstranten van de groep Kick Out Zwarte Piet wegens overtreding van het demonstratieverbod. Ook werd er iemand aangehouden die een mes op zak had. Nu, twee dagen later, lijkt de rust wedergekeerd. Maar niet voor Sylvana Simons, die heeft besloten om te beginnen met vloggen om haar gedachten over de Sinterklaasintocht te delen. En dat vindt niet iedereen leuk…
Bekijk de video hieronder: