Jongen van 14 jaar koopt gloednieuwe Porsche t.w.v. 100.000 euro! Zijn Ouders...

Jongen van 14 jaar koopt gloednieuwe Porsche t.w.v. 100.000 euro! Zijn Ouders snappen er Niks Van! Hilarisch!

Een jongen van 14 jaar heeft een Porsche 911 (ter waarde van €100.000) gekocht. Zijn ouders waren helemaal verbijsterd toen de jongen met deze auto thuis kwam. Hierboven zie je een foto van de Porsche die hij gekocht had^

Hoe ben je in hemelsnaam aan deze auto gekomen vroeg de moeder van Kevin. Kevin vertelde rustig dat hij hem gewoon eerlijk van een vrouw aan het einde van de straat gekocht had. Zijn moeder geloofde dat natuurlijk niet. Ze wist immers heel goed hoe duur een Porsche is. De moeder ging harder en aggresiefer praten en vroeg nogmaals aan Kevin hoe hij aan de auto was gekomen.

Op een rustige toon zei Kevin, ik heb hem gekocht bij een vrouwtje aan het einde van de straat voor 15 euro. De vrouw had mij voorbij zien komen fietsen en vroeg of ik haar Porsche wilde kopen voor 15 euro en daar twijfel ik geen seconde om, aldus Kevin. Peter, Kevin’s vader, was inmiddels ook naar buiten gekomen om te kijken wat er nu precies aan de hand was. ‘Zij moet een kinderlokker zijn. Wie weet wat zij nog meer gaat uitspoken’, aldus de moeder van Kevin.

Peter besloot daarom maar eens verhaal te gaan halen bij de dame aan het einde van de straat. Nadat Peter kenbaar had gemaakt dat hij de vader was van Kevin vroeg hij de dame om een verklaring. De vrouw vertelde Peter dat haar man op zakenreis in de problemen was gekomen, en dat zij zijn nieuwe Porsche dringend moest verkopen.

Volgens moest zij het geld dat verdiend was met de verkoop van de Porsche naar haar man sturen. Peter vroeg de vrouw waarom ze de auto dan maar voor 15 euro verkocht heeft. “Nou, vanmorgen toen ik het telefoontje van mijn man kreeg. Wist ik dat hij niet op zakenreis was. Ik had namelijk net via een vriend ontdekt dat hij met zijn secretaresse naar Hawaii was vertrokkken en niet van plan was om terug te komen. Dus toen hij mij vroeg of ik zijn Porsche dringend kon verkopen en het geld naar hem kon sturen. Heb ik gedaan wat hij zei”, aldus de vrouw.