Broer slaat een man knock-out die zijn zusje probeerde te verkrachten!

Broer slaat een man knock-out die zijn zusje probeerde te verkrachten!

Dat je je familie koste wat het kost te hulp moet staan weet deze broer heel goed. Zijn zus werd van het pad af getrokken en verkracht toen ze een wandeling maakte met haar hondje in het bos. Ze probeerde haarzelf te verweren en wist los te komen van de man die haar probeerde te verkrachten en schreeuwde om hulp, er was niemand. Ze rende weg en in paniek was het eerste dat bij haar opkwam haar grote broer te bellen. Hij twijfelde geen moment en ging samen met zijn vrienden meteen het bos in. Daar trof hij zijn zusje aan met een bloedende neus. Ze wees de verkrachter aan die niet bang leek te zijn, wat niet heel erg slim van hem was. De vrienden van de heldhaftige broer hielpen mee om de verkrachter aan te pakken, maar hij zei ‘Ik wil dit alleen doen. Gewoon één op één. Filmen jullie dit maar als bewijs voor de politie, want ik zal volledig open zijn over wat ik met hem ga doen omdat hij dit verdient en ik weet dat ik er nooit spijt van ga krijgen’.
Bekijk de heftige beelden hieronder: